Monw@s          Iнформаційно-розважальний портал
Меню сайту
Сервіс
3

Книжная Баннерная Сеть
4
5
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
6
7
8
службы мониторинга серверов
Головна » Україна
Експерти констатують, що українській владі так і не вдалося залучити інвесторів до підготовки об'єктів, необхідних для проведення чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.
"На жаль, змушений констатувати, що з 2008 року серйозного сплеску інвестицій в об'єкти до Євро-2012 у нас не відбулося. В основному, їх фінансує держава", - сказав експерт громадської компанії "Євро-патруль" В'ячеслав Коновалов у ході круглого столу в понеділок у Києві, інформує "Інтерфакс-Україна".
Він нагадав, що передбачалося, що участь держави в підготовці до чемпіонату повинна була скласти 18% проти 82% з боку інвесторів, однак на сьогоднішній день частка приватного капіталу в організації турніру складає всього 14%, і витрати держави загалом на підготовку Євро-2012 можуть досягти 60 мільярдів доларів.
Виступаючи на круглому столі, експерт, кандидат економічних на ... Читати далі »
Категорія: Україна | Переглядів: 524 | Додав: Монвас | Дата: 21.03.2011 | Коментарі (0)

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту ініціює скорочення терміну вищої освіти з 5 до 4 років і збільшення терміну стаціонарного навчання в аспірантурі з 3 до 4 років.
Про це міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник заявив під час зустрічі зі студентами та викладачами у Полтаві, посилаючись на новий законопроект про вищу освіту.
За його словами, 4-річна освіта у ВНЗ буде вважатися повною, пишуть Українські новини. "Вища освіта - бакалаврат, далі вже магістратура", - сказав Табачник.
Продовження ж терміну навчання в аспірантурі міністр пояснив тим, що за 3 роки аспіранти не встигають навчитися. "Досвід показує, що треба зробити аспірантуру 4 роки, за 3 роки не встигають закінчити", - сказав Табачник.
Міністр також пообіцяв студентам, що Міносвіти буде стимулювати роботодавців брати студентів на практику.
У парламенті зареєстровано ... Читати далі »
Категорія: Україна | Переглядів: 591 | Додав: Монвас | Дата: 21.03.2011 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6
Пошук
Block title
Форма входу
Інформер
Сегодня материалов нет.
Радіо
Block title
Block title

Книжная Баннерная Сеть


Книжная Баннерная Сеть
Block title
Реклама

Книжная Баннерная Сеть
Block title
http://wizard-bann
Monw@s © 2024