Monw@s          Iнформаційно-розважальний портал
Меню сайту
Сервіс
3

Книжная Баннерная Сеть
4
5
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
6
7
8
службы мониторинга серверов
Головна » Україна
Українські селяни торгуватимуть продуктами через ІнтернетСільгоспвиробникам Івано-Франківської області запропонували продавати продукти через аграрний інтернет-ринок. Про це повідомив голова ОДА Михайло Вишиванюк.


На думку губернатора, Інтернет-ринок створить базу даних щодо тієї чи іншої сільгосппродукції, яка дозволить надалі програмувати її рух. Керівники районів у найближчий час проведуть анкетування селян, аби з'ясувати, яку саме вирощену в господарстві продукцію вони пропонуватимуть на продаж, коли й за якою ціною.

"Наприклад, селянин зареєструє анкету в інтернет-мережі про те, що у нього є кури, яйця, морква, картопля чи капуста. І ця анкета потрапить у загальний банк даних, з яким відповідно працюватимуть далі", – зазначив Вишиванюк

Відповідно суб'єкти торговельних мереж, гуртівні й переробні підприємства також подають анкети св ... Читати далі »
Категорія: Україна | Переглядів: 514 | Додав: Монвас | Дата: 01.06.2011 | Коментарі (0)

Янукович намагався непоміченим прогулятись центром Києва: його затисли в кутПрезидент Віктор Янукович 29 травня спробував прогулятися по Києву інкогніто. Про це він сказав на засіданні координаційної ради з підготовки до святкування 20-річчя незалежності.

"Я в неділю трошки так пройшовся по центру міста, намагався зробити так, щоб мене не побачили, але не вдалося. Затисли мене в кут і почали задавати питання, чому я так дуже скромно поводився", - сказав президент.

Янукович зазначив, що хотів, як звичайна людина, подивитися, як громадяни святкують, з яким настроєм.

При цьому, зі слів президента, люди виражали задоволення найближчою перспективою розвитку Києва, однак висловили бажання, щоб громадськість активніше залучалася до формування планів і проектів розвитку.

Президент позитивно оцінив той факт, що міська влада інформує жителів про свої пла ... Читати далі »
Категорія: Україна | Переглядів: 668 | Додав: Монвас | Дата: 30.05.2011 | Коментарі (0)

Зарядись позитивом у «Країні Мрій»!Два дні впродовж вихідних 25 і 26 червня 2011 року на Співочому полі в Києві відбудеться сьомий етно-фестиваль "Країна Мрій", засновником якого є лідер ВВ - Олег Скрипка.

Як і минулого року вхід на територію фестивального містечка буде платним. У передпродажі квиток на один день коштуватиме 30 грн, на два дні - 60. Під час фестивалю вартість квитків становитиме 50 та 80 грн., відповідно. Вхід для дітей до 12 років та пенсіонерів буде безкоштовним.

Наразі, список учасників та програма фестивалю ще формується. Охочим долучитися до "Країни мрій" у нагоді стане додаткова інформація на сайті фестивалю.

Також нагадаємо, що фестиваль проводиться з 2004 року. Час проведення фестивалю збігається з народним святом Івана Купала (кінець червня — початок липня). Назву фестивалю дала однойменна пісня гурту «Воплі ... Читати далі »
Категорія: Україна | Переглядів: 586 | Додав: Монвас | Дата: 22.05.2011 | Коментарі (0)

Україна перетворюється на "звичного ворога"Хвиля нестабільності в Україні, прологом до якої стали події у Львові у День Перемоги, захлинулася через кілька днів, пише Тетяна Івженко в російській Независимой газете.

Якщо в опозиції була надія, що спалах ідеологічного протистояння накладеться на загальне невдоволення соціально-економічною політикою і переросте у нову революцію, то вона не виправдалася. Владі вдалося взяти під контроль ситуацію. Проте невирішеними залишаються проблеми, породжені львівськими подіями в російсько-українських відносинах.

Причиною бійок у Львові, в ході яких постраждав російський консул, стало прямо протилежне ставлення до Радянської армії місцевих націоналістів і проросійськи налаштованих громадян, які приїхали в місто. Одні намагалися вшанувати пам'ять героїв-визволителів, інші поставили знак рівності між "радянськими і фашистськими о ... Читати далі »
Категорія: Україна | Переглядів: 556 | Додав: Монвас | Дата: 20.05.2011 | Коментарі (1)

У Львові почалися арешти націоналістів у справі про 9 травняУ Львові та Тернополі проведені арешти депутатів від ВО "Свобода", яких звинувачують в організації заворушень 9 травня.

"Зібрані матеріали у цій справі направлені до органів прокуратури для належного реагування та прийняття відповідних рішень", - зазначив міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов. Він пообіцяв покарати винних у бійках, які були влаштовані на День Перемоги.

За словами міністра, на відеозаписах подій у Львові видно "факти агресії людей з синіми пов'язками "Свободи".

"Ми вважаємо, що ці конфлікти спровокували саме націоналісти", - заявив глава МВС.

Зі свого боку, представник партії "Свобода" повідомив про затримання членів організації - депутатів Самбірської райради, братів Михайла і Володимира Ковалівих.

"Спочатку із Ковалівими був телефонний зв'язок. Свободів ... Читати далі »
Категорія: Україна | Переглядів: 503 | Додав: Монвас | Дата: 15.05.2011 | Коментарі (0)

У МВС розповіли про затримання під час масових заворушень у ЛьвовіУ Львові під час заходів з нагоди 66-ї річниці Перемоги та протестів активістів були затримані кілька порушників громадського порядку, повідомляють у МВС.

За словами начальника Відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області Дениса Харчука, були затримані кілька порушників громадського порядку, і "в кожному випадку буде ухвалено відповідне рішення".

Представники ветеранських організацій, КПУ, Антифашистського комітету, партій Батьківщина і Російська єдність після акції в парку біля пагорба Слави, де їх кільцем оточили радикально налаштована молодь та активісти ВО Свобода, виїхали на своє урочисте засідання, повідомляє МВС.

Представники Свободи покинули місце проведення акції і розблокували рух тран ... Читати далі »
Категорія: Україна | Переглядів: 632 | Додав: Монвас | Дата: 09.05.2011 | Коментарі (0)

Україна подала заявку на Олімпіаду-2022Україна подала заявку на проведення зимових Олімпійський ігор у 2022 році. Про це заявив Президент України Віктор Янукович сьогодні в Українському державному медико-соціальному центрі ветеранів війни у селі Циблі Київської області.

«Ми вже на зимові Олімпійські ігри 2022 року зробили заявку, і нині триває робота, ми зробили заявку на чемпіонат світу з баскетболу, триває робота, і найімовірніше цей чемпіонат буде в Україні», – сказав Президент. При цьому він не уточнив, на проведення чемпіонату в якому році Україна подала заявку.

Віктор Янукович також заявив, що вся інфраструктура до чемпіонату Європи з футболу 2012 року буде готова вже в цьому році.

«Цього року ми добудуємо інфраструктуру для Євро-2012, яка потім служитиме прийдешнім поколінням, працюватиме на імідж нашої країни», – сказав Президент.
За матеріа ... Читати далі »
Категорія: Україна | Переглядів: 681 | Додав: Монвас | Дата: 04.05.2011 | Коментарі (0)

Лауреат народної Шевченківської премії, письменник Василь Шкляр не виключає, що його роман Чорний ворон буде екранізований польським режисером Єжи Гофманом.

Про це він заявив в інтерв'ю Радіо Свобода.

"Віктор Ющенко нещодавно запросив мене. Каже: до кого полетимо на вечерю – або до Гібсона, або до Гофмана? Єжи Гофман прочитав короткий синопсис і сказав, що в принципі ця тема цікава. Навіть більше – він попросив роман і сказав, що він його прочитає в оригіналі. Він сказав: я буду повільно читати, але я його прочитаю в оригіналі", - розповів Шкляр.

Водночас письменник вважає, що краще тему його роману все-таки розкрив би співвітчизник.

"Я хотів би, щоб режисером був українець, звичайно, який якнайкраще передасть дух Чорного ворона, знайде типажі, який займеться цим, так як я горів тією темою свого часу", - повідомив Шкляр.

Він також заявив ... Читати далі »
Категорія: Україна | Переглядів: 535 | Додав: Монвас | Дата: 03.05.2011 | Коментарі (0)

Одеський кінофестивальЖурі Одеського міжнародного кінофестивалю, який триватиме цього року з 15 по 23 липня, очолить польський актор, режисер і ректор Краківської кіноакадемії Єжи Штур, повідомила Корреспондент.net президент фестивалю Вікторія Тігіпко.

За словами Тігіпко, крім конкурсної програми, цього літа на Одеському кінофестивалі відбудеться низка шоу під відкритим небом, присвячених Великому німому кінематографу. На самому початку ОМКФ на Потьомкінських сходах відбудеться показ фантастичного фільму Метрополіс 1927 року в супроводі симфонічного оркестру. "Покази відреставрованої класики світового кінематографа з живим музичним виконанням стали для фестивалю традицією - минулого року фільм Броненосець Потьомкін на Потьомкінських сходах переглянуло понад 10 тисяч глядачів", - повідомила президент кінофестивалю.

Також організатори зазна ... Читати далі »
Категорія: Україна | Переглядів: 538 | Додав: Монвас | Дата: 03.04.2011 | Коментарі (0)

Як повiдомляє Укргiдрометцентр, очiкується мокрий снiг i дощ, у пiвнiчнiй частинi мiсцями налипання мокрого снiгу, повідомляє Інтерфакс-Україна.
Температура вночi 0-5 тепла, вдень 5-10 тепла, на Закарпаттi до +14; у пiвнiчних, Волинськiй, Рiвненськiй та Харкiвськiй областях протягом доби вiд 1 морозу до 4 тепла.
У пiвденнiй частинi вночi без опадiв, вдень (окрiм Криму) дощ, переважно невеликий, мiсцями гроза; температура вночi +4-9, вдень +11-16, у Криму та в Одеськiй областi мiсцями +18-20.
Вiтер захiдний, пiвнiчно-захiдний, 7-12 м/с, у бiльшостi областей, окрiм пiвнiчних, пориви 15-20 м/с.
У Києвi та областi мокрий снiг (вдень невеликий), слабке налипання мокрого снiгу. Вiтер переважно захiдний, 7-12 м/с. Температура протягом доби в Києвi 0-2 тепла, по областi вiд 1 морозу до 4 тепла.
За даними Центральної геофiзичної обсерваторiї, в Києвi 26 бе ... Читати далі »
Категорія: Україна | Переглядів: 473 | Додав: Монвас | Дата: 25.03.2011 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 »
Пошук
Block title
Форма входу
Інформер
Сегодня материалов нет.
Радіо
Block title
Block title

Книжная Баннерная Сеть


Книжная Баннерная Сеть
Block title
Реклама

Книжная Баннерная Сеть
Block title
http://wizard-bann
Monw@s © 2024