Monw@s          Iнформаційно-розважальний портал
Меню сайту
Сервіс
3

Книжная Баннерная Сеть
4
5
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
6
7
8
службы мониторинга серверов
Головна » Архів матеріалів
У Львові на площі Ринок в рамках 50-го Міжнародного турніру зі стрільби з лука "Золота осінь - 2013" встановили пам'ятник лучнику.

Висота пам'ятника складає 2,5 метри, він зроблений з металу.

"Це ковальська робота. Вона зроблена як силует лучника. Висота – 2,5 м, вага – біля 200 кг. На виготовлення пам'ятника пішло близько місяця", – розповів скульптор і автор інтерактивного пам'ятника Мирослав Дидишин.

Зазначимо, разом з арт-об'єктом у холі львівської Ратуші відбулося урочисте відкриття пам'ятної таблиці, присвяченої заснуванню 1931 року у місті Львові Міжнародної федерації стрільби з лука.

За матеріалами: ТСН.ua / Г.К.
Категорія: Цікаво | Переглядів: 499 | Додав: Монвас | Дата: 15.09.2013 | Коментарі (0)

У США сервер WikiLeaks із стертими жорсткими дисками продавали 10 днів. Протягом цього часу покупці 93 рази робили ставки, проте переможцем аукціону на eBay став підліток. Батько 17-річного юнака каже, що той одержимий теоріями змов. Підліток купив сервер за $ 39 тисяч.

У WikiLeaks негативно відреагували на інформацію про аукціон. Проте провайдер зауважив, що дозвіл організації на продаж не був потрібний, бо контракт на використання сервера закінчився, а інформація, котра на ньому зберігалася, була стерта.

Керівник аукціону заявив, що цей сервер — це справжній релікт нашого часу, артефакт, який несе на собі печатку світової історії.

Зауважимо, що організація WikiLeaks причетна до скандалів навколо екс-шпигуна Едварда Сноудена та інформатора Бредлі Меннінга. Ця міжнародна організація займається витоками ... Читати далі »

Категорія: Інтернет новини | Переглядів: 491 | Додав: Монвас | Дата: 15.09.2013 | Коментарі (0)

 15 вересня 1997 році було офіційно зареєстровано доменне ім'я "google.com". Це зробили студенти Стенфордського університету Ларрі Пейдж і Сергій Брін. Назва цієї пошукової системи виникло випадково: це неправильне написання математичного терміна гугол (googol), яким прийнято позначати одиницю зі ста нулями.


День народження Google зіграв вирішальну роль у розвитку глобальної мережі. Пейдж і Брін зробили пошук інформації в Інтернеті швидким і зручним.

Популярність пошукової системи Google сьогодні не знає аналогів. Пошукові технології цієї компанії використовують у всьому світі. Сервіси Google стали ознакою якості та надійності.

19 серпня 2004 вперше з'явилися акції Google Inc. на фондовому ринку.

Сьогодні надзвичайно популярними є безкоштовні сервіси Google: поштовий сервіс gmail, Google Maps, Google-документи, Google-перекладач та інші.

За матер ... Читати далі »

Категорія: Інтернет новини | Переглядів: 506 | Додав: Монвас | Дата: 15.09.2013 | Коментарі (0)

Із вересня алкоголь і сигарети подорожчають. Зростуть у ціні також автомобілі, а більшість українців відмовляться від доларів. Восени починають діяти чимало законів та постанов, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.


Так, із першого числа спиртне та тютюн прикрашатимуть новими акцизами. Вони будуть дорожчими, із суперзахистом та різнокольоровими. Акциз міститиме графічний елемент - квадратик, в якому зашифрована оcновна інформація про продукт.

"Продукція подорожчає, але підстав для суттєвого подорожчання продукції немає, тому що марка подорожчає алкогольна на 16 коп., а цигарок - на 9 коп.", - повідомила фахівець із Міністерства податків та зборів Валентина Бондаренко.

Гроші до бюджету привезуть й автомобілі. І не вітчизняні, а закордонні. Адже з першого числа з імпортерів авто стягуватимуть екологічний пода ... Читати далі »

Категорія: Україна | Переглядів: 501 | Додав: Монвас | Дата: 31.08.2013 | Коментарі (0)

Тиждень.ua відібрав десятку найбільш спірних, курйозних та просто дивних «канікулярних» законопроектів.

1. Скорочення робочого тижня на дві години. Як випливає з пояснювальної записки, представники «Батьківщини» Олександр Турчинов та Андрій Павловський запропонували відповідний законопроект тому, що а) людині краще працювати 8 годин, а не 10, б) українці втрачають чимало часу в пробках дорогою на роботу та з роботи, в) у Японії 36-годинний робочий тиждень.

Увесь цей набір цифр не може не дивувати. Адже а) формально в Україні людина і без того працює саме 8 годин на добу, б) з тексту неясно, чи автори хочуть на дві години скоротити робочий день у п’ятницю, як у деяких розвинених країнах – чи, може, «розкидають» двогодинне скорочення по кільканадцять хвилин на кожен робочий день? Хоч так, хоч сяк, від пробок не врятуєшся… в) з японською продуктивністю ... Читати далі »
Категорія: Україна | Переглядів: 541 | Додав: Монвас | Дата: 31.08.2013 | Коментарі (0)

Cьгодні,12 травня, відбудеться офіційне відкриття 58-го міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2013», який пройде у шведському місті Мальме. Про це повідомляє інформагентство РИА Новости. Цього року у конкурсі візьмуть участь представники 39 країн.

Деталі церемонії відкриття організатори тримають у секреті. Відомо тільки, що перед урочистою церемонією делегації всіх країн-учасниць Євробачення пройдуть по червоній килимовій доріжці, а відкриття конкурсу пройде відразу в двох місцях - офіційна частина в опері, а вечірка з нагоди урочистості - в Євроклубі.


Символ Євробачення цього року - метелик, що переливається різними кольорами, слоган - We Are One (ми разом).

Як повідомляла «Телекритика», співачка Злата Оґнєвич, яка представлятиме Україну на «Євробаченні-2013», виступить на конкурсі під номером 7 у першому півфіналі.

За прогнозами прогнозах авт ... Читати далі »
Категорія: Світ | Переглядів: 5376 | Додав: Монвас | Дата: 12.05.2013 | Коментарі (0)

Європарламент ратифікував угоду про внесення змін до угоди про спрощення оформлення віз між ЄС та Україною.

Голосування відбувалося простим підняттям рук, передає "Тиждень".

При цьому Європерламент не підтримав пропозицію голландського депутата від ліберальної фракції Софі Інт Вельд повернути відповідний звіт на додаткове опрацювання.

Доповідач з цього питання, депутат з Великобританії Клод Море висловився проти того, щоб відтермінувати голосування на потім, під приводом того, що в Україні не достатньо дотримуються права гомосексуальної меншини.

"Я рекомендую, щоб ми проголосували за цю лібералізацію віз, щоб ми зробили це для українського народу, а не для українського уряду", - наголосив він, виступаючи в залі засідань Європейського парламенту у Страсбурзі.

Процедурою спрощеного оформлення віз можуть скористатися водії ... Читати далі »

Переглядів: 550 | Додав: Монвас | Дата: 18.04.2013 | Коментарі (0)

У Києві ввечері четвертого дня після удару снігової стихії, 25 березня, рух на Московському проспекті, що відомий своїми заторами як у будні, так і у вихідні дні, був зовсім вільним в обох напрямках, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Читайте: Сніговий ступор: чому негода щоразу застає Київ зненацька

Також не було проблем і в інших місцях, де зазвичай виникають затори. Якщо і були якісь тягнучки, то вони не були дуже серйозними.

Зокрема, ТСН побачила на вулицях Києва техніку, що прибирає сніг, також ходить громадський транспорт - маршрутки, тролейбуси, автобуси. Водночас є проблема із трамваями. На коліях утворився 5-сантиметровий шар криги, який спочатку збивають комунальники, а потім проходить ще снігоочисна машина, проте після цього колії знову засипає снігом. Та комунальні служби кажуть, що до ранку мають все прибрати.

Тим не менш ще рано г ... Читати далі »
Категорія: Україна | Переглядів: 552 | Додав: Монвас | Дата: 26.03.2013 | Коментарі (0)

Парламент Німеччини прийняв закон, який змусить сайти, що передруковують новини, платити їх авторам.

Про це передає "Лєнта.ру" з посиланням на газету Die Welt.

Закон не вказує розміри відрахувань авторам, однак створює правову базу для позовів правовласників до агрегаторів.

За ухвалення закону проголосувала коаліція двох лідируючих партій парламенту - Християнсько-демократичного союзу та Вільної демократичної партії.

Газета відзначає, що на цьому тижні комітет Бундестагу з правових питань прийняв поправки в законопроект, які виводять з-під його дії "окремі слова і невеликі фрагменти тексту".

Отже, сервіси типу Google News, які показують лише витяги з статей, зможуть і далі функціонувати. Разом з тим, розмір дозволених цитат в законі не уточнений, підкреслює видання.

Раніше в пресі закон назвали "податком на Google", о ... Читати далі »
Категорія: Цікаво | Переглядів: 599 | Додав: Монвас | Дата: 02.03.2013 | Коментарі (0)

В останній тиждень зими українці активно цікавилися дивною грою "собачий кайф", діалогом президента Віктора Януковича з країною, скелетом дивної тварини на Марсі, смертю акули з київського ТРЦ, вбивством мера Сімеїза, а також прозорим телефоном.

Окрім цього, українців уже декілька тижнів поспіль продовжує цікавити вибуховий танець Harlem Shake. Про це свідчать дані Яндекс.

Вбивство мера Сімеїза

26 лютого близько 9-ї ранку міліція отримала повідомлення про вбивство мера Сімеїза Кирила Костенка.

Першою звуки стрілянини почула бухгалтер селищної ради, яка подзвонила правоохоронцям. Постріли чули і місцеві мешканці, які проживають неподалік.

Зазначимо, за кілька днів з'явилося шокуюче відео розстрілу кримського мера. Як з'ясувалося, в Костенка випустили з автомата Калашникова чотири кулі. Стріляли вбивці з двох боків, спереду і ззаду. ... Читати далі »
Категорія: Інтернет новини | Переглядів: 542 | Додав: Монвас | Дата: 02.03.2013 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 29 30 »
Пошук
Block title
Форма входу
Інформер
Сегодня материалов нет.
Радіо
Block title
Block title

Книжная Баннерная Сеть


Книжная Баннерная Сеть
Block title
Реклама

Книжная Баннерная Сеть
Block title
http://wizard-bann
Monw@s © 2024