Monw@s          Iнформаційно-розважальний портал
Меню сайту
Сервіс
3

Книжная Баннерная Сеть
4
5
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
6
7
8
службы мониторинга серверов
Головна » 2013 » Травень » 12 » Сьогодні стартує пісенний конкурс «Євробачення-2013»
16:23
Сьогодні стартує пісенний конкурс «Євробачення-2013»
Cьгодні,12 травня, відбудеться офіційне відкриття 58-го міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2013», який пройде у шведському місті Мальме. Про це повідомляє інформагентство РИА Новости. Цього року у конкурсі візьмуть участь представники 39 країн.

Деталі церемонії відкриття організатори тримають у секреті. Відомо тільки, що перед урочистою церемонією делегації всіх країн-учасниць Євробачення пройдуть по червоній килимовій доріжці, а відкриття конкурсу пройде відразу в двох місцях - офіційна частина в опері, а вечірка з нагоди урочистості - в Євроклубі.


Символ Євробачення цього року - метелик, що переливається різними кольорами, слоган - We Are One (ми разом).

Як повідомляла «Телекритика», співачка Злата Оґнєвич, яка представлятиме Україну на «Євробаченні-2013», виступить на конкурсі під номером 7 у першому півфіналі.

За прогнозами прогнозах авторитетної букмекерської контори William Hill представниця України в фіналі Євробачення-2013 може зайняти друге місце.

В «Євробаченні-2013» візьмуть участь 39 країн, у фіналі виступлять 26 виконавців. У півфіналах14 і 16 травня буде визначено двадцятку фіналістів. Крім того, щорічно у фінал автоматично проходять учасники, які представляють країни Великої п'ятірки - Німеччину, Іспанію, Великобританію, Францію та Італію. Також 18 травня на сцену Malmo Arena вийде виконавиця країни-господарки конкурсу - Швеції.

Переможців Євробачення оберуть за допомогою професійного журі та глядацького голосування.

«Телекритика» 1ID );7    $first_cat = $categories[0]->cat_ID;8    // Let's start the $output by displaying the title and opening the
    9    $output = '

    ' . $title . '

    ';10    // The arguments of the post list!11    $args = array(12        // It should be in the first category of our post:13        'category__in' => array( $first_cat ),14        // Our post should NOT be in the list:15        'post__not_in' => array( $post->ID ),16        // ...And it should fetch 5 posts - you can change this number if you like:17        'posts_per_page' => 518    );19    // The get_posts() function20    $posts = get_posts( $args );21    if( $posts ) {22        $output .= '
      ';23        // Let's start the loop!24        foreach( $posts as $post ) {25            setup_postdata( $post );26            $post_title = get_the_title();27            $permalink = get_permalink();28            $output .= '
    • ' . $post_title . '
    • ';29        }30        $output .= '
    ';31    } else {32        // If there are no posts, we should return something, too!33        $output .= '

    Sorry, this category has just one post and you just read it!

    ';34    }35    // Let's close the
    and return the $output:36    $output .= '
    ';37    return $output;
Категорія: Світ | Переглядів: 5376 | Додав: Монвас | Теги: фестивалі-конкурси, Євробачення | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Block title
Форма входу
Інформер
Сегодня материалов нет.
Радіо
Block title
Block title

Книжная Баннерная Сеть


Книжная Баннерная Сеть
Block title
Реклама

Книжная Баннерная Сеть
Block title
http://wizard-bann
Monw@s © 2024