Monw@s          Iнформаційно-розважальний портал
Меню сайту
Сервіс
3

Книжная Баннерная Сеть
4
5
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
6
7
8
службы мониторинга серверов
Головна » 2011 » Березень » 20 » У Ігоря Крутого знайшлося для своєї школи "аж" тисячу доларів
09:43
У Ігоря Крутого знайшлося для своєї школи "аж" тисячу доларів

Композитор Ігор Крутой під час свого візиту до Гайворона подарував місцевій музичній школі тисячу доларів.

"Це ще років 10 тому було. Приїхав на могилу батька. Дав нам тисячу доларів. Але ж хіба це гроші? Нашій школі 40 років, і інструментам так само. Для комплекту хоч три фортепіано потрібні, які 34 тисячі гривень кожне коштує. Немає повного комплекту труб і скрипок. Баян останній, не сьогодні — завтра поламається. Але хай вже тому баяну, на ньому всеодно вже ніхто вчитися грати не хоче." - сказав директор школи Володимир Тімановський.

Подарованих коштів не вистачило на покупку нового інструмента, тому гроші витратили на поточні потреби школи, закрема, на косметичний ремонт.

"У нас торік 40-річчя школи було, а він і не привітав нас толком. До нас чотири телеканали приїхало знімати свято, то він хіба не знав, куди телеканали їдуть? Телеграмку якусь через маму свою передав, і все. Не хочу про нього нічого говорити, бо ще подумає, що ми щось від нього хочемо" - обурюється завуч Гайворонської музичної школи Лариса Бат'ян.

Востаннє Ігор Крутой приїжджав до Гайворона у жовтні 2008 року. Заходив на могилу батька, Якова Крутого, набрав води із криниці, яку копав його батько. До школи та до сусідів не заходив.

Ігор Крутой народився 1954 року в Гайвороні у родині працівника заводу "Радіодеталь" Якова і лаборантки санепідстанції Світлани. Має молодшу сестру Аллу. Навчався у Гаворонській музичній школі грі на баяні. Через півроку навчання викладачі виявили, що він не вміє читати нот, а грає усі мелодії на слух. По закінченню середньої Гайворонської школи Ігор вступив до Кіровоградського музичного училища. Потім влаштувався викладачем музики у школі села Бандурово.

1979 року він переїхав до Москви, де почав працювати в оркестрі "Панорама". Знаковим для нього стало знайомство із Сергієм Сєровим, Іриною Алегровою, Валентиною Толкуновою. Він продовжує писати пісні та займатися продюсерською діяльністю. Нині Ігор Крутой живе на два міста: Москву та Нью-Йорк.

http://gazeta.ua/design/layout/logo.png


Переглядів: 560 | Додав: Монвас | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Block title
Форма входу
Інформер
Сегодня материалов нет.
Радіо
Block title
Block title

Книжная Баннерная Сеть


Книжная Баннерная Сеть
Block title
Реклама

Книжная Баннерная Сеть
Block title
http://wizard-bann
Monw@s © 2024