Monw@s          Iнформаційно-розважальний портал
Меню сайту
Сервіс
3

Книжная Баннерная Сеть
4
5
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
6
7
8
службы мониторинга серверов
Головна » 2014 » Вересень » 24 » Найкраще українці ставляться до Лукашенка, найгірше - до Путіна - опитування
00:10
Найкраще українці ставляться до Лукашенка, найгірше - до Путіна - опитування

Фото: bramaby.comУкраїнці як до світового лідера найкраще ставляться до Президента Білорусі Олександру Лукашенко. Найгірше - до Президента Росії Володимира Путіна.

Про це говорять результати соцопитування "Ставлення українців до світових лідерів", проведеного соціологічною групою "Рейтинг" з 9 по 19 серпня 2014.

62% опитаних позитивно ставляться до Олександра Лукашенка, 54% - до Барака Обами, 51% - до Ангели Меркель. Також у 45% опитаних позитивне ставлення до Броніслава Комаровського, у 39% - до Жозе Мануелю Баррозу, в 36% - до Далі Грибаускайте, 16% - до Володимира Путіна.

Крім того, Володимир Путін очолює рейтинг негативного ставлення (75%). 32% опитаних негативно ставляться до Ангели Меркель, 31% - до Барака Обами, 26% - до Олександра Лукашенка, 25% - до Нурсултана Назарбаєва.

"Якщо порівнювати з аналогічним дослідженням за жовтень минулого року, то рівень позитивного ставлення до Путіна погіршився з 47% до 16%, до Меркель - з 61% до 51%. Водночас ставлення до Обами покращилося з 51% до 54%" , - повідомили в соцгрупі.

Опитування проводилося серед населення України від 18 років і старше. Було опитано 2000 респондентів у форматі особистого інтерв'ю. Помилка репрезентативності дослідження становить не більше 2,8%.

Категорія: Світ | Переглядів: 652 | Додав: Монвас | Теги: Меркель Ангела, Обама Барак, українці, опитування, Лукашенка, Білорусь | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Block title
Форма входу
Інформер
Сегодня материалов нет.
Радіо
Block title
Block title

Книжная Баннерная Сеть


Книжная Баннерная Сеть
Block title
Реклама

Книжная Баннерная Сеть
Block title
http://wizard-bann
Monw@s © 2024