Monw@s          Iнформаційно-розважальний портал
Меню сайту
Сервіс
3

Книжная Баннерная Сеть
4
5
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
6
7
8
службы мониторинга серверов
Головна » 2014 » Лютий » 20 » Глави МЗС ЄС екстрено збираються приймати санкції для українських верхів
17:29
Глави МЗС ЄС екстрено збираються приймати санкції для українських верхів

У Брюсселі на засіданні Ради міністрів ЄС зібралися міністри закордонних справ Євросоюзу, аби обговорити ситуацію в Україні.
Там ще чекають на Сікорського й Штайнмаєра, повідомляє журналіст "Громадського ТБ" Наталя Гуменюк. 
Зустріч у Брюсселі мала початися в 15:00. Перед засіданням міністри розповіли журналістам про наміри приймати санкції. У зв’язку з ситуацією в Україні.
Міністр закордонних справ Великої Британії Уїльм Хейг під час засідання Ради Міністрів ЄС заявив: "Те, що відбувається неприйнятно. Резонне думка по всьому світу, що український уряд несе відповідальність".
"Ми в Лондоні говорили з українським послом. Неправильно виставляти демонстрантів 
радикалами, вони шукають кращого життя", - сказав він.
"Міжнародна відповідь за останні дні: санкції проти відповідальних. Так важливо зупинити насильство, з усіх боків, але саме уряд має відповідальність. Він цього не робить, а навпаки дозволяє подальше використання зброї", - додав Хейг.
Міністр закордонних справ Данії Мартін Лідегаард заявив, що міністри зібрались, аби розглянути прийняти санкцій щодо відповідальних за насильство.
"Йдеться про заборону в'їзду. Ми визначимо конкретних людей. Однак ми бачимо, що ситуація розвивається, тому рішення будуть модифікуватися", - сказав Мартін Лідегаард.
Голова МЗС Швеції Карл Більд заявив: "Ми чекаємо на результат перемовин у Києві. Це найжахливіше, що могло статися, але ми розуміємо, що може бути і гірше".
Віце-премєр міністр Бельгії Дідьє Райндерз заявив: "звісно санкції", але також примус до діалогу, поки його європейські колеги спілкуються з Януковичем, "щоб терміново зупинити насильство.
Тим часом близько 4 годин триває зустріч президента Віктора Януковича з міністрами закордонних справ Німеччини, Франції, Польщі у Києві. Міністри мали вилетіти ще в 12:30 Брюссель, але досі на зустрічі з президентом.
Також відомо, що європейські політики спілкувалися з президентом Росії Володимиром Путіним та міністром закордонних справ РФ Сергієм Лавровим.

Категорія: Україна | Переглядів: 575 | Додав: Монвас | Теги: Майдан, Євромайдан, Європа, ЄС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Block title
Форма входу
Інформер
Сегодня материалов нет.
Радіо
Block title
Block title

Книжная Баннерная Сеть


Книжная Баннерная Сеть
Block title
Реклама

Книжная Баннерная Сеть
Block title
http://wizard-bann
Monw@s © 2024